Loading
loading..

Mijn naam is Bram den Haan, 50 jaar, vader van twee prachtige dochters en woon in Eindhoven. Naast mijn yogalessen werk ik als freelance theatertechnicus voor verschillende voorstellingen.

Ik heb mijn yoga opleiding gevolgd in de ashram van de Sivananda organisatie in Orleans.

Na een intensieve maar bijzonder inspirerende periode mocht ik mijzelf officieel yogadocent noemen. Dit was in de zomer van 2014 en vanaf die tijd bestaat de mogelijkheid om bij mij lessen te volgen in de Sivananda stijl. Ik geef de manier waarop ik Yoga beleef met veel plezier door aan anderen. Het lesgeven is een dankbare, hartverwarmende bezigheid en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om me in mijn eigen beoefening te verdiepen. Mijn hart ligt bij de Sivananda, maar ook de Yin lessen die ik sinds kort geef zijn heerlijk om te doen.

Door de rust die ik ben gaan ervaren, de gezondere levensstijl die ik ben gaan nastreven en het groter worden van mijn bewustzijn kan ik iedereen aanraden te beginnen met yoga.

Hiervoor was ik lange tijd werkzaam als theatertechnicus/ toneelmeester bij het Parktheater in Eindhoven. Nu werk ik als theatertechnicus voor cabaretier Micha Wertheim en theatergroep Afslag Eindhoven.

Yogalessen geef ik momenteel alleen bij Monk bouldergym in Eindhoven. Ook verzorg ik (inval)lessen bij ‘Yogatrainer’ op de Marconilaan in Eindhoven.

Ik onderscheid me als mannelijke yogadocent en ik hoor dat er mede door mijn stem, een bijzonder rustgevende werking van me uitgaat. Ook hoor ik terug dat mijn lessen een positieve werking op lichaam en geest hebben en dat mijn energie als prettig wordt ervaren.

 

Fred Nerk

Business analysts

Fred Nerk

Business analysts

Fred Nerk

Business analysts

Fred Nerk

Business analysts
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background